Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، معاون نظارت بر بهره برداری آبفای منطقه6- شهرری با اعلام این خبر گفت: در گذشته میزان حرارت آب گرم چرخشی و آب مصرفی در موتورخانه های ساختمان های اداری به صورت کنترل دستی انجام می شد و درجه حرارت دیگ و پمپ ها  با تنظیم از طریق  ترموستات در درجه ثابتی قرار داشت که این امر بالا رفتن بیش از حد دمای آب در رادیاتورها، افزایش مصرف منابع و هدررفت انرژی را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  اصغر کنگرلو نبود امکان کنترل مناسب دمای آب گرم مصرفی و نوسان دمایی در ساختمان های اداری را از دیگر مشکلات و معایب موتورخانه های قدیمی برشمرد و افزود: این سامانه کنترل هوشمند و پایش برخط  با دریافت لحظه ای و مستمر داده ها از جمله؛ دمای هوای بیرون، دمای آب گرم چرخشی و دمای منبع آب مصرفی و تجزیه و تحلیل اطلاعات بیشترین صرفه جویی ممکن در سوخت و انرژی موتورخانه ها همراه با آسایش حرارتی ایده آل را درپی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه نصب این سامانه موجب صرفه جویی 10 تا40 درصدی مصرف انرژی خواهد شد در مورد مزایا ی این سامانه گفت: طراحی و اجرای سامانه بر اساس شرایط بومی و اقلیمی کشور، نصب سریع و آسان و کنترل از راه دور، پیک زدایی مصرف انرژی در زمان های اوج مصرف، دوره موثر صرفه جویی در 12 ماه سال ، عیب یابی هوشمند و پیشگیری به هنگام و همچنین بازگشت سرمایه در زمانی کوتاه حتی کمتر از یک سال  از ویژگی ها و مزایای مهم این سامانه است .

معاون بهره برداری آبفای منطقه با قدردانی و سپاس از همت و تلاش ارزنده کارشناسان گروه مدیریت مصرف آب و انرژی شرکت در اجرای این سامانه خاطرنشان کرد: این سامانه با اهداف در نظر گرفته شده در جهت مدیریت مصرف انرژی به ویژه برق و گاز در موتورخانه های ساختمان های اداری و پست های امداد نواحی چهارگانه و شهرهای زیر پوشش آبفای منطقه6- شهرری نصب و راه اندازی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کولر را می‌توانید بپوشید!

شرکت سونی به تازگی از ریون پاکت ۵(Reon Pocket ۵) خود رونمایی کرده است که یک دستگاه پوشیدنی است که نوید امکان تنظیم دمای شخصی بدن را مانند یک تهویه مطبوع قابل حمل می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این گجت جالب از روش‌های سنتی مانند پنکه‌ها و لباس‌های حجیم فاصله گرفته و راه‌حلی بالقوه راحت‌تر برای مدیریت دمای بدن در محیط‌های مختلف ارائه می‌دهد.

راحتی و سفارشی‌سازی حسگر محور

به نقل از آی‌ای، ریون پاکت ۵ یک فن ساده نیست. این یک ماژول ترمو-الکتریک با مجموعه‌ای از حسگرها برای ایجاد یک محیط کوچک در اطراف هسته مرکزی بدن شما است. این حسگرها دمای بدن، رطوبت و حتی حرکات فرد را کنترل می‌کنند تا نیازهای اشخاص برای راحتی را تعیین کنند.

این دستگاه پنج سطح خنک کننده برای روزهای گرم و چهار سطح گرمایش برای هوای خنک‌تر ارائه می‌دهد. برای بهینه‌سازی عملکرد آن، می‌توان آن را با ریون پاکت تگ همسان‌سازی کرد. این یک حسگر کوچک است که دما و رطوبت محیط را تشخیص می‌دهد و داده‌ها را به واحد قرار گرفته در قسمت گردن ارسال می‌کند. این دستگاه به ریون پاکت ۵ اجازه می‌دهد تا قبل از اینکه گرما یا سرما را احساس کنید، شرایط راحتی شما را به طور فعال تنظیم کند.

برای کسانی که کنترل دستی را ترجیح می‌دهند، یک برنامه اختصاصی برای اندروید و آیفون این امکان را می‌دهد که سطح سرمایش و گرمایش را از طریق بلوتوث تنظیم کنند. عمر باتری آن ۱۷ ساعت با یک بار شارژ است که برای استفاده طولانی مدت ایده آل محسوب می‌شود.

اولین نمایش جهانی یک مفهوم اثبات شده

طرح مفهومی ریون پاکت پیش از این معرفی شده بود. سیستم کنترل آب و هوای پوشیدنی سونی از سال ۲۰۱۹ در ژاپن در دسترس بوده و نسخه‌های بعدی آن در بازارهای آسیایی موفق عمل کردند و اکنون شاهد یک عرضه جهانی هستیم که بریتانیا اولین بازار خارج از آسیای آن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند