Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان در اصفهان گفت : هوشمند و یکپارچه­ سازی خدمات سازمان های امداد رسانی از قبیل آتش‌ نشانی، اورژانس و مرکز مدیریت بحران در کلان شهرها نیازی اجتناب ناپذیر است.

منصور بشیرنیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هماهنگی بین سازمان های امدادرسان در شهرهای بزرگ و کلان شهرها به وسیله سامانه های الکترونیکی یکی از ضرورت ها برای رسیدن به شهر هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این سامانه ها تاکنون در شهرهای بزرگ کشور به صورت پراکنده و جزیره ای به وسیله سازمان های امداد رسان استفاده شده است، افزود: یکپارچه و هماهنگ کردن این مراکز به وسیله یک سامانه واحد، کار پیچیده یا عجیبی نیست و تحقق آن نیاز به فرهنگ سازی، حرکت مسئولان به سمت به کارگیری چنین ابزارهایی و حمایت سرمایه گذاران دارد.
بشیرنیا که شرکت متبوع وی در زمینه اتوماسیون ابزار دقیق و طراحی سامانه های هشدار دهنده فعالیت می کند، گفت : امروزه می توان از طریق پروتکل‌های اینترنت اشیا، جزییات حادثه ها و مشخصات مکان و اشخاص حادثه دیده را به مرکز امداد ارسال کرد تا گروه­ های امدادی با اطلاعات دقیقی که دریافت کرده اند، عملیات امداد را مدیریت کنند.
اینترنت اشیاء (IoT )، فناوری پیشرفته ای است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان و یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه‌های ارتباطی، اعم از اینترنت یا انواع دیگر فراهم می‌ شود. از کاربردهای اینترنت اشیاء می‌توان به شهر هوشمند، سامانه هوشمند مدیریت حمل و نقل، خانه‌های هوشمند، مدیریت انرژی، مدیریت بحران و سلامت الکترونیک اشاره کرد.
این کارشناس کاهش زمان امداد رسانی و خسارت های جانی و مالی حوادث، اطلاع فوری از حادثه، پایش بر خط (آنلاین) عملکرد سامانه های هشدار دهنده، ثبت آماری حوادث و جمع‌ آوری اطلاعات بحران در بازه­های زمانی و یکپارچه‌ سازی همه خدمات ایمنی و اورژانس شهری را از مزایای استفاده از چنین سامانه هایی عنوان کرد.
بشیرنیا با اشاره به طراحی سامانه مدیریت حوادث توسط شرکت متبوع خود گفت : این سامانه در بخش صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی در عسلویه و در بخش شهری در آتش نشانی شهر درچه از توابع شهرستان خمینی شهر اصفهان به کار گرفته شده است.
وی افزود: در این سامانه، درخواست امداد و اطلاع از وقوع حادثه ها و رخدادها از دو طریق برنامه های کاربردی تلفن همراه و فرستنده­های بی‌سیم و بدون نیاز به تماس تلفنی به مراکز فوریتی امدادی ارسال می­ شود.
این کارشناس با اشاره به اینکه 9 کانال ارتباطی در این سامانه تعریف شده است، ادامه داد: این سامانه زمان امداد رسانی به حوادث را حدود 30 درصد کاهش و اطلاع به موقع از حوادث را تا 70 درصد افزایش می دهد.
بشیرنیا با بیان اینکه مذاکره هایی با شهرداری اصفهان به منظور استفاده این سامانه صورت گرفته است، تصریح کرد : سامانه های هشدار دهنده تولید داخل قابلیت استفاده در سطح ملی را دارند که مسئولان باید به سمت استفاده از آنها گام بردارند.
3011/ 6022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي امداد رساني فناوري شركت دانش بنيان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد مقدس با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی گفت: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

بهرام نکاحی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به جهت کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر مشهد به عنوان دومین کلان‌شهر ایران خطوط ۳و ۴ قطار شهری مشهد مقدس به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بسیاری از نقصان‌ها در حوزه‌های عمومی و تخصصی ناشی از آگاهی نداشتن از معایب و مزایا و مدل‌های جدید است.

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد گفت: علت روی آوردن به حمل‌ونقل شخصی در شهرها، سوءمدیریت، فرسودگی، تأخیرات اجرایی است و این موضوع یکی از علت‌های مهم آلودگی هوا شده است.

نکاحی گفت: امروزه ما با فرهنگ استفاده درست از ظرفیت‌ها و فرهنگ اولویت‌گذاری درست آشنا نیستیم.

وی با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

کد خبر 749927

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • شهرداری اصفهان باید فصل وصل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر با شرکت‌های دانش‌بنیان باشد
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • آماده باش هلال احمر/ پرهیز از طبیعت گردی در کوهستان های البرز
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی