Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی با اشاره به اهداف راه‌اندازی سامانه هوشمند، گفت: یکی از اهداف ما افزایش جلب اعتماد مردمی است که این موضوع برای کمیته امداد یک سرمایه محسوب می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جعفر صباغیان معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در نشست خبری اظهار کرد: یکی از برنامه‌های کمیته امداد استفاده از ظرفیت‌ها و روش‌های نوین است که در اسناد بالادستی و در برنامه 5 ساله ششم امداد تاکید شده بود که تا پایان سال برنامه خدمات امداد در بستر الکترونیک ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مجموعه امداد 17 برنامه و 120 نوع خدمت ارائه می‌شود. به عنوان مثال ارائه خدمات مسکن، اشتغال، فرهنگی‌، دانش‌آموزی و ... در امداد در حوزه‌های متعدد به مددجویان ارائه می‌شود. با توجه به ارائه خدمات بر بستر الکترونیک این موضوع در دستور کار قرار گرفته بود که البته از گذشته این کار آغاز شده بود اما با حضور آقای بختیاری در امداد بر این مسئله تاکید شد و قرار شد امداد هوشمند سرعت بیشتری بگیرد و کار گذشتگان را تکمیل کنیم.

صباغیان تصریح کرد: حفظ کرامت انسانی یکی از مواردی بوده که مورد توجه کمیته امداد قرار داشته و دارد و این موضوع در صدر برنامه‌های امداد است که این موضوع در اجرایی کردن سامانه هوشمند مورد توجه قرار گرفته است، به طوری که مددجویان از محل سکونت خود نیاز خود را از طریق این سامانه اعلام کنند و در ادامه مددجویان امداد در محل حاضر و اقدامات بعدی را عملیاتی کنند.

وی گفت: یکی دیگر از ضرورت‌هایی که ایجاب می‌کرد به این موضوع وارد شویم، نبود آمار دقیق از مددجویان بود. چرا که آمارها مبنای تصمیم‌سازی هر سازمان و دستگاهی است و به همین دلیل ما نیازمند آمار دقیق برای ارائه خدمات هستیم که این موضوع نیز بر اجرایی کردن امداد هوشمند مورد توجه قرار گرفت.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد گفت: موضوع به‌روزرسانی اطلاعات و موضوع برخط بودن اطلاعات یکی از مواردی بوده که مورد توجه امداد قرار داشته است چرا که ارائه خدمات بر اساس اطلاعات برخط بسیار منظم‌تر و باکیفیت‌تر خواهد بود و در موضوع امداد هوشمند نیز به این موضوع اشاره شده است.

صباغیان تصریح کرد: متاسفانه تا پیش از این سامانه‌های موجود در امداد به صورت جزیره‌ای فعالیت‌ داشتند و داده‌هایمان یکپارچه نبود و تکنولوژی و ابزاری که در اختیار امداد بود قدیمی بود و نیاز به به‌رورسانی داشت و در این قسمت ما به دنبال این بودیم که هوشمندسازی را اجرایی کنیم و سیستم بدون دخالت انسانی نیازهای داخلی و موارد مورد نیاز را هوشمندانه اعلام کند که در این راستا از سال گذشته به صورت جدی وارد این موضوع شدیم و کمیته امداد تمام ظرفیت خود را پای کار آورد و با استفاده از ظرفیت نخبگان در حوزه‌ آی‌تی اقدامات خوبی صورت گرفت.

وی ادامه داد: موضوع شفافیت یکی از موضوعات اساسی کمیته امداد است که بر این موضوع افتخار می‌کند و ما شاهد اعتماد عمومی خیرین، نیکوکاران و مردم به امداد هستیم و این ظرفیت اعتماد مردمی برای امداد سرمایه محسوب می‌شود و باید آن را ارتقاء بدهیم و با ایجاد این سامانه، شفافیت عملکرد را در نگاه مردم ایجاد خواهد کرد.

پولشویی در هیچ یک از مراکز کمیته امداد وجود ندارد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کمیته امداد ارائه خدمات مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم

هاشمی پور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاتم از بهره برداری پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی در منزل ۶۷ مددجوی روستایی تحت حمایت این نهاد از ابتدای سال۱۴۰۳ خبر داد

وی اظهار داشت: ۱۲۰ پنل خورشیدی درشهرستان خاتم ازابتدای سالجاری د رحال نصب است که ۶۷پنل درروستای بختیاری نصب می‌شود.

هاشمی پور ادامه داد: طرح تولید برق خورشیدی با هدف ایجاد اشتغال و خودکفایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) که هیچ منبع درآمد یا توان اشتغال ندارند، اجرا می‌شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) هرات گفت: این پنل‌ها باپرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۱۵۰میلیون تومان بابازپرداخت هفت ساله است که هر پنل خورشیدی توانایی تولید ۵ کیلو وات در ساعت برق را دارد.

وی بیان کرد: در این طرح پس از نصب پنل ورود انرژی برق تولیدی به مدار، به طور متوسط در سال اول دو میلیون تومان و بعد از ۵ سال تا پنج میلیون تومان برای هر خانوار درآمد دارد.

هاشمی افزود: اجرای این پروژه‌ها به لحاظ فیزیکی فعالیت سختی برای مددجو ندارد و تنها باید افراد در حفظ و نگهداری آن دقت کافی را داشته باشند و به تمامی افراد بهره‌مند از طرح، آموزش لازم داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد