Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سامانه عملیات هوشمند برای  نخستین  بار در ایران توسط یک شرکت دانش بنیان ‌در بیرجند  طراحی و اجرا شد. - اخبار استانها -

کاظم معماری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ‌در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با بیان اینکه این سامانه جزء 5 سامانه برتر دنیا در زمینه عملیات هوشمند است اظهار داشت: سامانه نرم‌افزاری "عملیات هوشمند" حوادث، ابتدا در 4 استان کشور به صورت پایلوت اجرا شده و به زودی در تمامی استان‌ها عملیاتی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: با استفاده از این سامانه در هنگام وقوع حوادث، 46 لایه اطلاعاتی فعال شده و نزدیک‌ترین تیم‌های ارزیاب، اعضای خانه هلال، مراکز امدادی و پایگاه‌های امداد و نجات به منطقه اعزام می‌شوند. 

معماری بیان کرد: سامانه عملیات هوشمند در بستر شبکه امن یکپارچه و داخلی جمعیت با هدف کمک به تصمیم سازی مدیریتی در پاسخگویی به حوادث و سوانح در هلال احمر به بهره‌برداری رسید.

وحیدی: ‌عملیات امداد و نجات با دقت ادامه دارد/ امکان فرو ریختن سازه ناپایدار در ساختمان متروپلعملیات امداد و نجات سرنشینان کشتی مغروق در خلیج فارسروایت تسنیم از 8 ساعت عملیات امداد و نجات در ارتفاعات کوهپایه کرمان

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ‌با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد این سامانه هوشمند، گفت: ارتباط آنلاین با موسسه ژئوفیزیک دانشکاه تهران مرکز زلزله نگاری اروپا و آمریکا، سازمان هواشناسی کشور،سازمان راهداری، مرکز آمار ایران و وجود ده‌ها لایه اطلاعاتی مانند گسل‌ها، رودخانه‌های دائمی و فصلی، باتلاق، بیابان، دریاچه، سد مخزنی و انحرافی، تونل ، زمین لغزش، لایه‌های مراکز برون سازمانی از قبیل سازمان همکار مانند آتش نشانی، اورژانس، راهداری، پلیس راه و مراکز اسکان اضطراری و موقت، مراکز درمانی، صنایع بزرگ و خطرناک، لایه‌های مراکز عملیاتی از قبیل شعب، پایگاه‌های امدادی (بین شهری، کوهستان، ساحلی، آنست، امدادهوایی و شهری)، مراکز پاسخگویی اضطراری، پست های امدادونجات (فصلی و مناسبتی)، مراکز پشتیبانی عملیات از قبیل خانه‌های هلال، اتاق آماده عملیات، مراکز درمانی، مراکز آموزشی، سایر ابنیه، انبارهای امدادی و مراکز امداد هوایی  و امکان گزارش‌گیری در زمان کوتاه برای تصمیم سازی از مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه است.  

وی تصریح کرد: این سامانه با داده کاوی و هوش مصنوعی، استفاده از سامانه های WebGIS ، وجود ده‌ها لایه اطلاعاتی تخصصی از سازمان‌های مختلف کشور و اپلیکیشن اختصاصی برای امدادگران کشور باعث افزایش راندمان و عملکرد فوق العاده در هنگام بروز حادثه شده است.  

 وی بیان کرد: همچنین با توجه به موقعیت مکانی و گزارش های تیم‌های ارزیاب اعزامی، برآوردی از نیازهای عملیاتی نظیر نیروهای مورد نیاز، تجهیزاتی همچون آمبولانس، چادر، پتو و اقلام زیستی را برای مکان هدف مشخص می‌کند تا درصورت نیاز به منطقه اعزام شوند.  

ویژگی‌های سامانه هوشمند 

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به همکاری با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در زمان تماس افراد آسیب دیده با شماره ملی ندای امداد (112)، موقعیت مکانی حادثه دیده بر روی نقشه مشخص می‌شود و اپراتورهای مرکز پاسخگویی اضطراری پس از ثبت اطلاعات اولیه، از طریق نرم افزار هوشمند، نزدیکترین پایگاه عملیاتی و پشتیبان را مشخص می‌کنند. 

معماری با اشاره به قابلیت‌های سامانه عملیات هوشمند گفت: این نرم افزار بیش از ده زیر سامانه در اختیار مراکز EOC  هلال احمر استانها و ستاد قرار داده  تا در کمترین زمان ممکن، بهترین خدمات به آسیب دیدگان ارائه شود و با توسعه این نرم افزارها می‌توان نسبت به مدیریت انواع حوادث توسط سازمان های همکار اقدام کرد.

 وی تصریح کرد: این زیرسامانه‌ها شامل مدیریت حوادث و سوانح، مدیریت اطلاعات مکانی، مدیریت کشیک اضطراری، مدیریت امدادگران و نجاتگران، مدیریت دیسپچ و ارتباطات، فراخوان نیروها و تیم های عملیاتی، مدیریت شماره ملی امداد و نجات 112، مدیریت تیم های امدادی، مدیریت امداد هوایی و عملیات نگار هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: شهروندان می‌توانند در هنگام بروزحوادث طبیعی و انسان ساز مانند زلزله، سیل، حوادث جاده‌ای، کوهستان، برف و کولاک، آتش سوزی و ریز آوار و سایر موارد با شماره گیری عدد 112 در هر نقطه از کشور از خدمات این سیستم هوشمند بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/252/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس سامانه عملیات هوشمند شرکت دانش بنیان امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی، مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روز‌های آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

به گزارش روزنامه رسالت، حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدار‌های بارش‌های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استان‌های مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق، ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: سامانه روز‌های سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه‌ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می‌دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان‌های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی‌ها از طریق استانداری‌ها و صدا سیما و رسانه‌ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان، ارتفاعات و دامنه‌های استان‌های البرز و تهران تحت تاثیر قرار می‌گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده‌ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می‌تواند خطرناک باشد و هشدار می‌دهیم به افرادی که در بلندی‌ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه‌ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان‌ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می‌خواهیم در حاشیه‌های رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام‌ها در ارتفاعات خوداری کنند. کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • ۶ استان کشور متاثر از بارش‌های امروز/ تداوم عملیات امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی 
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • ۱۳ استان متاثر از سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۸۰۰ نفر
  • ۱۰۰ خودرو در ابگرفتگی معابر دزفول گرفتار شدند
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور | عملیات امدادی در این استان‌ها ادامه دارد
  • هلال احمر زنجان به حالت آماده باش درآمد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات